Hotel Muncel, Baile Felix

Baile Felix, Balneo

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Muncel de 2 ★★ stele din Baile Felix, in Romania, iar tarifele incep cu 70 € … Sejur 5 nopti cu mic dejun. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0259.318.334 .

Hotelul Muncel beneficiază de o poziție privilegiată în Băile Felix, impunându-se prin grandoarea clădirii chiar în kilometrul zero al stațiunii, la mici distanțe de cele mai importante puncte de interes.

Facilități hotel

Hotelul are o piscină sezonieră în aer liber și o terasă, iar oaspeții pot lua masa la restaurant, acesta poate găzdui până la 160 de locuri. Recepția proprietății este deschisă nonstop. Hotelul are și parcare de până la 200 de locuri.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Hotelul deține și o piscină în aer liber cu apă termală dar și o bază de tratament.

Facilități camere

Hotelul Muncel oferă turiștilor 289 de camera duble și single. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș, balcon, tv și minibar în unele camere.

Baza de tratament

       Baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta), afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicală, dorsală și lombară, artroze, poliartroze), afecțiuni reumatismale abarticulare, afecțiuni posttraumatice; afecțiuni neurologice centrale și periferice, afecțiuni ginecologice, afecțiuni asociate (boli metabolice și de nutritie, boli endocrine).
       Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.

Incepand cu 70 Euro / persoana / Sejur 5 nopri cu mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0259.318.334 .