Hotel Mirage, Eforie Nord

Eforie Nord, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Mirage de 4 ★★★★ stele din Eforie Nord, in Romania, iar tarifele incep cu 115 € … Persoana / Sejur 2 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.742.401 .

Hotelul este situat langa hotel ,,Britannia” si Clinica de Tratament ,,Efosan” din cadrul Complexului Steaua de Mare, la mica distanta de plaja (50 de metri).
Info: Mirage MedSPA Hotel dispune de cel mai nou centru de sanatate din Statiunea Eforie Nord. Cu o suprafata de 2700 de metri patrati, dispusa pe 3 nivele, 40 de cabinete de tratament individuale, sali de kinetoterapie si fitness moderne, sauna finlandeza, sauna umeda, dusuri ciclonice, fantana de gheata si o piscina cu apa sarata prevazuta cu Jacuzzi incorporat, paturi de apa, cascade cervicale, masaje cu jet de aer, Mirage MedSPA se distinge in peisajul centrelor de sanatate de pe litoralul romanesc al Marii Negre prin abordarea holistica a oaspetilor sai.
Camere: Hotelul dispune de 75 de camere, toate beneficiind de grup sanitar, balcon, televizor, telefon, minibar si aer conditionat.
Restaurant: Serviciile de masa se asigura a€žA  la cartea€ pe baza de fisa cont.
Servicii gratuite: informatii turisti, internet in hol si restaurant
Servicii cu plata: discoteca, room service, parcare privata, masaj, cosmetica, teren de tenis

Incepand cu 115 Euro / Persoana / sejur  2 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.742.401 .