Hotel Miorita, Neptun

Neptun, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Miorita,Neptun (3)
  • Mareste
    Cazare Hotel Miorita,Neptun (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Miorita,Neptun (1)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Miorita de 3 ★★★ stele din Neptun, in Romania, iar tarifele incep cu 28 € … Persoana / Sejur 3 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.491.013 .

Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, hotelul este ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana. Hotelul ,,Miorita” Neptun este structurat pe 5 etaje si ofera 344 de camere duble. O parte dintre camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, iar spatiile de cazare de la etaj sunt prevazute cu balcon. Dispune de restaurant, bar de zi, cofetarie, piscina in aer liber cu accesul gratuit, salon coafor, doua sali de conferinta – 50, respectiv 100 locuri, cu dotari audio, video, flipchart – si parcare.
Camere: Camerele din incinta Hotelului ,,Miorita” sunt prevazute cu mobilier din lemn, pardoseala acoperita cu mocheta, baie proprie cu dus si televizor. Camerele duble superioare sunt renovate in 2012 si sunt prevazute cu aer conditionat, iar cele aflate la etaj dispun de balcon.
Restaurant: Restaurantul este clasic si ofera meniu ,,A  la carte”, bufet, meniu dietetic la cerere si are o capacitate de 700 locuri. Servirea mesei se face in sistem ,,A  la carte” sau autoservire, cu plata fisa cont in restaurantul hotelului.
Facilitati: Optional, in Policlinica ,,Doina”, renovata in 2004, aflata in apropiere, se poate beneficia de tratament. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice si ginecologice. Exista tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Servicii gratuite: informatii turistice, seif receptie, primire si transmitere mesaje, distribuire corespondenta, intrare piscina
Servicii cu plata: telefon, fax, coafor, cosmetica, parcare, aer conditionat pentru jumatate din camere, organizare evenimente

Incepand cu 28 Euro / Persoana / sejur  3 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.491.013 .