Hotel Migador, Eforie Sud

Eforie Sud, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Migador de 3 ★★★ stele din Eforie Sud, in Romania, iar tarifele incep cu 75 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.748.100 .

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la circa 50 m de plaja si foarte aproape de baile de namol.
Info: Hotelul este o contructie noua si moderna. Un mare avantaj este dat de faptul ca majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare.
Camere: Hotelul dispune de 16 camere duble, un apartament si o garsoniera, repartizate pe trei etaje. Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar, aer conditionat, balcon, telefon, internet wireless gratuit, geam termopan si mobilier nou.
Restaurant: Dispune de o capacitate 60 locuri si de o terasa generoasa, cu o capacitate de 24 locuri, unde poti savura delicioasele preparate cu specific romanesc.
Servicii gratuite: parcare gratuita, informatii turistice
Servicii cu plata: servicii de curatatorie, servicii de telefonie
Facilitati copii: Copiii intre 0 – 7 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar, iar copiii intre 7 – 14 ani beneficiaza de pat suplimentar contra cost.
Accesul cu animale: Nu este permis accesul cu animale.
Atractii in zona: In centrul statiunii exista un complex medical pentru copii, tratandu-se afectiuni reumatologice cu regim permanent, slabiciune fizica si rahitism.

Incepand cu 75 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.748.100 .