Hotel Meteor, Jupiter

Jupiter, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Meteor,Jupiter (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Meteor,Jupiter (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Meteor,Jupiter (3)

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Meteor de 3 ★★★ stele din Jupiter, in Romania, iar tarifele incep cu 98 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Pozitionat in centrul statiunii, la 20 m de plaja, in apropierea complexului comercial.
Info: Hotelul ,,Meteor” este situat in centrul Statiunii Jupiter, intre hotelurile ,,Cometa” si ,,Capitol”, la o distanta de cca. 20 m de plaja.
Camere: Hotelul ,,Meteor” este o moderna structura de cazare, compusa din 214 camere duble si 9 garsoniere, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare si primitor. In receptie exista doua seifuri pentru pastrarea obiectelor de valoare si a valorilor, un sistem de calcul cu acces la internet si o sala de jocuri video. In hotel si in receptia hotelului este asigurat Wi-fi gratuit. In gradina interioara este amenajat un spatiu de joaca pentru copii, precum si un mini-parc arheologic. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, mobilier nou, pardoseala gresie, baie cu dus (in camerele duble) sau cada (in garsoniere), seif si balcon. Garsonierele si o parte din camere au aer conditionat. Toate camerele au vedere la mare. Hotelul dispune de 2 restaurante, bar de zi, terasa, parcare, sala de conferinte dotata cu instalatie de sunet, videoproiector, flipchart, retroproiector si aer conditionat.
Restaurant: Restaurantul ,,Meteor” este o unitate de alimentatie publica, amplasata pe malul marii. Avand o capacitate de maxim 800 locuri si dispunand de o instalatie de climatizare, in Restaurantul Meteor se poate servi masa in conditii deosebite. Masa se poate servi la unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului, care au o capacitate de 500 locuri, respectiv 150 locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez”, iar restul meselor in sistem ,,bonuri valorice”. Masa se mai poate servi si in varianta pensiune completa speciala (meniu fix).
Aici se pot organiza si desfasura mese festive, nunti, botezuri si evenimente la care se pot servi preparate din bucataria romanesca sau din alte bucatarii, asigurandu-se un meniu diversificat.
Facilitati: Sala de conferinte a Complexului ,,Meteor” are o capacitate de 150 locuri in format congres. Totusi, sala de conferinte poate fi configurata potrivit necesitatilor beneficiarilor.
Servicii gratuite: pastrare valori, trezirea turistilor, transmiterea corespondentei, internet
Servicii cu plata: inchiriere jocuri, parcare, spalat, fax, internet, aer conditionat

Incepand cu 98 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.