Hotel Melodia, Venus

Venus, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Melodia de 4 ★★★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 150 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.731.387 .

Hotelul a fost complet renovat in ultimii ani si clasificat in anul 2013 la rangul de 4 stele. Ofera cazare in camere duble si apartamente, dotate cu minibar, balcon, televizor si grup sanitar cu dus sau cada. Pe langa spatiile de cazare, Hotel Melodia mai are in dotare un restaurant cu terasa exterioara, bar si parcare. Hotelul dispune de 108 camere duble, 8 apartamente, restaurant Melodia si restaurant Brates Summer Time, terasa, bar, piscina zona relaxare, loc de joaca si parcare. Special pentru copiii dvs., in cadrul resortului functioneaza, la parterul hotelului, Clubul ,,Micuta Sirenaa€, iar in aer liber se pot destinde la piscina proprie in ,,Nelson Parka€, precum si in ,,Prichindel Land a€œ.
Camere: Camerele duble au televizor, grup sanitar propriu, balcon cu sezlong si minibar  Dormitorul este dotat cu un pat King size (supradimensionat) pentru confort maxim, cu TV plasma aflat in fata patului si o baie mare cu finisaje moderne (prevazuta cu dus si cada), cu buton de panica, uscator de par si halate de baie.

 Restaurant: Masa poate fi servita ,,A  la cartea€ in Restaurant Melodia, aflat in cadrul hotelului, sau in Restaurant Brates, situat la cateva sute de metri, langa Casutele Brates. Restaurantul ,,Melodia” se continua la exterior cu o terasa cu mese, ferita de razele soarelui sau de ploaie de copertine. Restaurantul ,,Brates” are o capacitate totala de 800 de locuri si este un restaurant cu autoservire . ,,Sea Horsea€ bar ofera o varietate de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si preparate de sezon, intr-un cadru perfect, in aer liber, in proximitatea piscinelor.
Servicii gratuite: piscine, acces SPA, jacuzzi, fitness, loc de joaca pentru copii, parcare
Servicii cu plata: minibar, masaj

Incepand cu 150 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.731.387 .