Hotel Margaritar, Busteni

Valea Prahovei, Busteni

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Margaritar de 2 ★★ stele din Busteni, iar tarifele incep cu 26 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Busteni este de 38 locuri in 18 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 120 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Busteni.

Asezat pe cursul raului Prahova, intr-un minunat decor montan la 200 m de soseaua DN 1 Bucuresti-Brasov, la intrarea in Busteni(Poiana Tapului) cu o priveliste reconfortanta asupra Masivului Bucegi.
Hotel Margaritar ofera posibilitatea de cazare, servirea mesei in restaurantul propriu, bar de zi cu biliard,sauna si sala de fitness, organizarea de cantonamente pentru sportivi. Deasemeni, pune la dispozitia celor interesati de organizarea conferintelor si a seminariilor o sala de conferinta cu dotari moderne si nu in ultimul rand internet FREE-HOTSPOT GRATUIT.

Hotelul dispune de 42 de locuri de cazare distribuite in:

– 14 camere duble, dotate cu grup sanitar propriu, dus, telefon, frigider, TV cablu si balcon.

–  3 apartamente mici, dotate cu dormitor, living, camera pentru copii, bar, baie, TV cablu, telefon, frigider si balcon.

– Un apartament mare, dotat cu doua dormitoare, living, baie cu cada, hol, bar, frigider, telefon, TV cablu si balcon.

Barul hotelului va sta la dispozitie cu o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare si va imbie la un joc de biliard.

Restaurantul cu o capacitate de 120 de locuri, va ofera un meniu bogat de peste 90 de preparate servite de un personal deosebit de amabil.

 

Incepand cu  26 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.320.621, via E-Mail la margaritar_busteni@yahoo.com, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Margaritar, Busteni .