Hotel Marea Neagra, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Marea Neagra de 3 ★★★ stele din Sinaia, in Romania, iar tarifele incep cu 40 € … Noapte / Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0736.517.838 .

Situat la doar 5 minute de complexul Regal Peles si la doar 7 minute de Manastirea Sinaia, Hotelul Marea Neagra se bucura de o locatie privilegiata intr-o zona pitoreasca si linistita a Statiunii Sinaia. De asemenea la 1 km se afla punctul de plecarea a Telegondolei Sinaia si la 25 de metri statia de autobuze.
Camerele spatioase ofera baie privata cu dus, minibar, televizor cu canale internazionale si balcon, multe dintre ele bucurandu-se de o priveliste minunata spre Muntii Bucegi.
Hotelul ofera wi-fi gratuit in toata structura, o sala de conferinte modern utilata, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, bar si receptie deschise 24 de ore din 24.

Hotel Marea Neagra pune la dispozitia dumneavoastra in cadrul restaurantului sau un numar de 68 locuri.

La cererea dumneavoastra se pot organiza mese festive (chiar si in exclusivitate) intr-un decor ales chiar de dumneavoastra pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie cel visat!

 

 

Incepand cu 40 Euro / Noapte / Camera dubla cu mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0736.517.838, via E-Mail la office@hotelmareaneagrasinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Marea Neagra, Sinaia .