Hotel Marami, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Marami de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 32 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 34 locuri in 17 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Amplasarea hotelului este in imediata vecinatate a castelului Peles, la 1 km distanta de centru si 1,5 km de partie.

 Aici va puteti bucura de liniste, intimitate, eleganta si confort .In toate cele 17 camere exista bai proprii, uscator, telefon, acces la internet, TV color, cablu TV, radio, incalzire centrala si aer conditionat, balcon, inchideri VINGCARD, minibar, room service.

 Hotelul dispune de restaurant cu o capacitate de 40 locuri si un bar modern unde se pot servi cele mai gustoase cocktailuri.

Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri si pune la dispozitia clientilor: telefon, fax, acces internet, TV, video, DVD retroproiector, videoproiector, flip chart, climatizare, birou auxiliar cu PC si telefon. Parcarea este supravegheata, la receptie exista cutii pt. pastrat valori, ofera servicii de transfer aeroport/gara, cursuri de ski, organizare de vizite cu ghid la punctele de interes turistic.

 De asemenea accesul este liber la centrul de relaxare al hotelului: sauna, jacuzzi si aparate fitness.

Incepand cu  32 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA,mic dejun,taxe incluse,acces gratuit la fitness,sauna si jacuzzi

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.315.560, via E-Mail la hotel@marami.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Marami, Sinaia .