Hotel Mara, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Mara de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 57 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 484 locuri in 241 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 200 + 220 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 80 + 200 + 350 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina semi-acoperita, plus baza de tratament si centru SPA.

Hotelul Mara dispune de 140 de camere standard si executive,  3 saloane restaurant multifunctionale ideale pentru petreceri corporate sau evenimente private, peste 10 sali de conferinte, o superba piscina semi-acoperita cu vedere spre Muntii Baiului, un piano-bar unde va puteti relaxa si savura un cocktail, o baza de tratament si SPA ideala pentru revigorarea dumneavoastra.

A fost conceput ca o destinatie de vacanta, oferind facilitati atat pentru petrecerea timpului liber in imprejurimile orasului Sinaia, dar si ca o locatie ideala pentru evenimentele corporate, o premiera in momentul deschiderii sale oficiale.  

Incepand cu 57 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun si acces gratuit la piscina,sauna si jacuzzi.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.315.217, via E-Mail la rezervari@hotelmarasinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Mara, Sinaia .