Hotel Lux Garden, Azuga

Valea Prahovei, Azuga

Oferta este un pachet pentru Cazare, Spa & Wellness, Tabere, Team-Building la Hotel Lux Garden de 4 ★★★★ stele din Azuga, iar tarifele incep cu 90 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Azuga este de 100 locuri in 50 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 90 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Azuga.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Centru SPA cu piscina, saune uscate si umede, plus o sala de fitness.

Veți fi tratat ca o celebritate cu serviciile de talie internațională de la Lux Garden Hotel

Hotelul Lux Garden este situat la baza pârtiei de schi şi aproape de staţia de telegondolă din staţiunea Azuga de pe Valea Prahovei. Proprietatea oferă parcare gratuită supravegheată şi acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul spa cu piscină, saune uscate şi umede şi o sală de fitness. La recepţie sunt disponibile permise de schi la un cost suplimentar şi se pot organiza cursuri de snowboard şi de schi.

Situat la o altitudine de 993 metri, Hotelul Lux Garden este înconjurat de Munţii Bucegi şi oferă camere cu balcon şi vedere la munte.

În timpul iernii oaspeţii se pot bucura de schi, snowboarding şi săniuş iar vara pot practica ciclism montan sau drumeţii. Proprietatea poate recomanda puncte de închirieri echipament de schi şi şcoli de schi şi snowboarding.

Lux Garden are un restaurant care serveşte preparate din bucătăria internaţională, un bar cu pian şi o terasă cu vedere la Munţii Bucegi. aici sunt servite deserturi delicioase şi băuturi fine.

Lux Garden Hotel & Resort vă invită să vă bucurați de momente de relaxare într-o locație de lux, înconjurați de rafinament și eleganță, în care bunul gust și armonia sunt la ele acasă. Aer proaspăt, peisaje de basm și confort la cel mai înalt nivel! Amplasat perfect la baza pârtiilor de schi și la câțiva pași depărtare de stația de jos a gondolei din Azuga, Lux Garden este singurul hotel de cinci stele care vă oferă o oază de liniște, confort și servicii dedicate.

Capacitatea hotelului este de 50 de camere, în următoarea structură de cazare: 21 Camere Duble Standard Matrimoniale (din care 8 cu canapea), 18 Camere Duble Standard Twin (2 paturi), 3 Camere Duble Executive, 2 Apartamente Junior Suite, 3 Apartamente Mountain Suite, 3 Apartamente Lux Garden Suite.

Incepand cu 90 EURO / CAMERA DUBLA STANDARD

Acces gratuit la centrul spa cu piscină, saune uscate şi umede şi o sală de fitness

 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0372.057.100, via E-Mail la reservations@luxgardenhotel.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Lux Garden, Azuga .