Hotel Lotus Therm, Baile Felix

Baile Felix, Balneo

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Lotus Therm de 5 ★★★★★ stele din Baile Felix, in Romania, iar tarifele incep cu 307 € … Pret / Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0359.414.434 .

Info Hotel

Profil: Tratament
Situare: Amplasat aproape de liziera padurii din Baile Felix, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali, ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort” este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru.
Camere: Cu o capacitate de 180 camere si 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilitati, 39 apartamente standard, 8 suite si 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort” este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a tarii. Etajul 7 al hotelului este alcatuit exclusiv din apartamentul VIP, care are terasa proprie. In zona receptiei ,,Lotus Therm Spa & Luxury Resort”, va intampina Crystal Cafe, modern si ospitalier (este un bar de zi destinat intalnirilor formale si informale).

Incepand cu 307 Euro/PERSOANA/SEJUR 5 NOPTI

Tariful include : Sauna umeda, sauna uscata, sala fitness si fantana de gheata , Acces Aquapark Felixarium, Cina( bufet), Mic dejun (bufet)

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0359.414.434 .