Hotel Lacul Racilor, Olimp

Olimp, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Lacul Racilor de 3 ★★★ stele din Olimp, in Romania, iar tarifele incep cu 124 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0737.902.511 .

Este situat la intrare in statiunea Olimp, la numai 5 minute de plaja.
Camere: Complexul ,,Lacul Racilor” va asteapta cu o atmosfera calda si ospitaliera, cu tot confortul necesar unui sejur gratuit. Cele 10 vile, hotelul si restaurantul sunt situate pe malul lacului, intr-un cadru mirific, intr-o zona linistita, unde va puteti relaxa in mijlocul naturii, profitand de o ambianta unica si de o priveliste speciala.
Restaurant: Serviciile de masa sunt asigurate in restaurantul propriu, care are o capacitate de 140 de locuri in interior si 60 de locuri pe terasa amplasata pe malul lacului. Restaurantul are atat bucatarie traditionala romaneasca si internationala, cat si specific pescaresc.

Incepand cu 124 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0737.902.511 .