Hotel Iulia Resort, Venus

Venus, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Iulia Resort de 2 ★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 67 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0755.191.919 .

Complexul ,,Iulia Resort” este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.
Camere: Dispune de 174 camere duble standard si modernizate, avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard, cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai. Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B (p+1).
Restaurant: Restaurantul ,,Esplanada” este amplasat pe malul marii, langa Hotelul ,,Florica”, intr-un superb golf, dispunand de o sala de mese cu capacitatea de 300 locuri, o terasa cu 80 de locuri, o frumoasa gradina de vara cu muzica, ring de dans si bar de zi, situat chiar pe faleza marii.
Servicii gratuite: informatii turistice, parcare
Servicii cu plata: loc de distractie cu jocuri si biliard, agrement cu ATV-uri, un beach bar, pescuit sportiv (pentru pescarii amatori)
Facilitati copii: Pentru copiii pana la varsta de 14 ani, se va plati la agentie 10% dintr-un loc de cazare (fara pat suplimentar). Cei de peste 14 ani vor plati 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Incepand cu 67 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0755.191.919 .