Hotel Intim, Costinesti

Costinesti, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Intim de 3 ★★★ stele din Costinesti, in Romania, iar tarifele incep cu 69 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Hotelul a fost dat in folosinta in anul 2007 si are trei corpuri; dispune de bar propriu, terasa si curte interioara, in care este amenajat un iaz cu nuferi si pestisori.
Camere: Hotelul dispune de 44 camere duble, dotate cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon (la parter), frigider si mobilier nou.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 80 locuri, avand specific national si international. Masa se poate servi si pe terasa hotelului, care dispune de un numar de 30 locuri, in sistem ,,card valoric”, iar micul dejun este ,,A  la carte”.
Servicii gratuite: pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, trezirea turistilor, primirea si transmiterea corespondentei
Servicii cu plata: room service, servicii telefonice locale, servicii de calcatorie si spalatorie

Incepand cu 69 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.