Hotel Inter, Venus

Venus, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Inter de 5 ★★★★★ stele din Venus, in Romania, iar tarifele incep cu 252 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0341.565.098 .

Pentru relaxare, hotelul dispune de un Centru SPA modern, prevazut cu sala de fitness, sala de masaj si sauna. La exterior, oaspetii hotelului au acces la piscina exterioara cu apa de mare si plaja privata a hotelului, prevazuta cu ponton plutitor. Exista centru de conferinte si parcare privata.
Camere: Modernizat si reclasificat la 5 stele in anul 2013, Hotel Inter Venus pune la dispozitia turistilor camere si apartamente elegante si confortabile. Sunt dotate cu balcon, aer conditionat, telefon, televizor plat, cablu TV, internet si minibar. Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, aproape toate camerele hotelului au vedere spre mare. Camerele Duble Standard pot fi cu pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin). Camerele beneficiaza de vedere la mare, balcon, aer conditionat, telefon, LCD, cablu TV, internet si minibar. Numarul maxim de persoane admise in camera este de 2 adulti si 1 copil cu varsta maxima de 14 ani.
Restaurant: Intr-o ambianta unica de relaxare, hotelul va pune la dispozitie 2 restaurante: restaurantul ,,Inter” si restaurantul ,,Inter DelMar”, cu doua saloane de lux, ce continua linia de arhitectura si design a hotelului, imbinand totodata cele mai rafinate specialitati culinare traditionale si internationale, preparate de bucatari experimentati, toate dublate de atentia si profesionalismul personalului.

Incepand cu 252 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0341.565.098 .