Hotel Impact G, Costinesti

Costinesti, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Impact G de 3 ★★★ stele din Costinesti, in Romania, iar tarifele incep cu 75 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.734.647 .

Este situat la aproximativ 100 m de mare, plaja fiind larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.
Info: Hotelul ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului. Hotelul are o receptie moderna cu magazine.
Camere: Hotelul are camere duble cu grup sanitar propriu si cabina de dus, pardoseli de gresie cu covorase, usi noi de acces in camere si mobilier nou deosebit. Camerele sunt prevazute cu balcon. Cazarea se face in 70 de camere duble cu bai proprii, TV, frigider si aer conditionat, pardoseli de gresie cu covorase si tamplarie PVC. 20 de camere dispun de vedere la mare.
Restaurant: Masa se serveste in sistem ,,bon valoric”, in cadrul restaurantului ,,Regal”.
Facilitati: Exista parcare pazita in curtea unitatii.
Servicii gratuite: transmiterea de mesaje, trezirea turistilor, pastrarea obiectelor de valoare, informatii turistice, comenzi taxi, pastrarea bagajelor
Servicii cu plata: inchiriere jocuri distractive, biliard, telefonie locala, interurbana, internationala

Incepand cu 75 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.734.647 .