Hotel Golden Spirit, Baile Herculane

Baile Herculane, Balneo
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (2)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (1)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (3)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (4)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (5)
 • Mareste
  OFERTA BALNEO- Hotel Golden Spirit, BAILE HERCULANE (6)

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Golden Spirit de 3 ★★★ stele din Baile Herculane, in Romania, iar tarifele incep cu 35 € … Cazare CU MIC DEJUN, acces la piscine si la sala de fitness. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0255.560.016 .

Consultatia medicala este 50 lei de persoana si se achita la receptia hotelului. Se prezinta, obligatoriu, trimitere de al medicul de familie si cardul de sanatate.

Descriere

Clasificat la 3 stele Hotel Golden Spirit este destinatia perfecta pentru turismul de afaceri si turismul balnear / vacanta,oferind cele mai bune preturi. A fost deschis in vara anului 2007.

Localizare

Golden Spirit este un hotel confortabil, amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, la poalele muntilor Domogled, pe malul Cernei.

Dotari camere

Hotelului Golden Spirit dispune de 26 de camere amenajate confortabil si dotate cu: internet Wi-Fi gratuit, balcon sau terasa, TV LCD sau Plasma, birou de lucru, baie privata, uscator de par, mini bar, podele de lemn.

Facilitati hotel

Hotelului Golden Spirit dispune de urmatoarele facilitati: bar de zi, restaurant, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, centru fitness, sauna, loc de joaca pentru copii, parcare, recepte 24h, internet wireless gratuit.

Tariful include:

 • cazare CU MIC DEJUN
  ·         acces la piscine si la sala de fitness

Nota:

 • tarifele sunt valabile doar pentru turistii romani;
  ·         turistii sositi la tratament (cu exceptia celor cazati la hotel International) trebuie sa prezinte medicului din hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si Bilet de Trimitere pentru Servicii Medicale in sistemul Asigurarilor Sociale de Sanatate, in caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turistii neasigurati;

Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include:
o    1 consultatie medicala initiala;
o    3 proceduri/zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale – procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare);
o    asistenta medicala permanenta;

 

 • NU se acorda mai putine zile de tratament decat sejurul;
  ·         micul dejun este inclus in cazare si se serveste in sistem bufet la hotelurile:  International, Termal, Nufarul, Poienita si Mures;

Tariful nu include:

 • taxa de statiune, ce reprezinta 1 % din valoarea primei nopti de cazare, se achita separat la receptia hotelul

INCEPAND CU 35 EURO / NOAPTE / CAMERA DUBLA CU MIC DEJUN

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0255.560.016 .