Hotel Germisara, Geoagiu Bai

Geoagiu Bai, Balneo
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (5)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (3)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (4)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (6)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (7)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (2)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (8)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (1)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (9)
 • Mareste
  Spa&Wellness – HOTEL GERMISARA, Geoagiu Bai (10)

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Spa & Wellness la Hotel Germisara de 4 ★★★★ stele din Geoagiu Bai, in Romania, iar tarifele incep cu 158 € … Cura balneara cu pensiune completa. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0254.249.000 .

Hotelul este situat in centrul statiunii.

Adresa: Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 B, cod 335450, jud. Hunedoara

Hotel Germisara Resort & SPA**** s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinaţie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.

De asemenea, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.

Informatii si dotari hotel

Dotari generale: restaurant -200 locuri, parcare proprie -contra cost 5 Lei/zi, internet, doua lifturi, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor in toate spatiile publice si in camere, doua baruri, terase, birou de informatii, schimb valutar, serviciu de lustruit pantofii pe fiecare etaj.
Fumatul in camerele de hotel nu este permis.

Sali de conferinta: 4 – Belvedere – 200 locuri, Decebal – 90 locuri, Traian – 60 locuri, Burebista – 25 locuri. Salile sunt dotate cu: videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare, laptop, aer conditionat.

Dotari camere:

aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -Wi-Fi gratuit, telefon.

Număr total camere:144

Duble: 137 – dintre care 93 camere cu pat dublu si 44 camere cu pat matrimonial.

Observaţii

Taxa de statiune care reprezinta 1% din valoarea primei nopti de cazare se achita separat la receptia hotelului in ziua sosirii.

Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 12:00.

Servicii si facilitati

Servicii: spalatorie, calcatorie, rent-a-car, excursii la obiective turistice, inchiriere ATV, transpot la/de la aeroport, room – service 24 ore, coafor.

Servicii masa: se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem “a la carte”.

Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita, piscina cu apa termala, SPA, baza tratament, solar, masaj, aroma-terapie, sauna.

Tratament: impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii – individuale si de grup – electroterapie – terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, EKG, spirometrie, bilant articular si muscular.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Cura balneara cu pensiune completa 5 nopti 

Incepand cu 158 Euro / Persoana / Pachet

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0254.249.000 .