Hotel Flora, Mamaia

Mamaia, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Flora de 3 ★★★ stele din Mamaia, in Romania, iar tarifele incep cu 156 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.831.059 .

In centru statiunii, la 20 m de plaja.
Info: Hotelul ,,Flora” din Mamaia, reclasificat la 3* in vara anului 2011, ca urmare a renovarii si modernizarii complete efectuate in anii 2010 – 2011, ofera tuturor turistilor sai posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant la numai cativa metri de Marea Neagra.
Camere: Hotelul dispune de 280 de camere duble si 26 de apartamente. In camere, accesul se face pe baza de cartela magnetica, ele fiind dotate cu: mobilier nou, televizor LCD, frigider tip ,,minibar”, internet wireless, baie dotata cu dus, geamuri de termopan, mocheta noua si aer conditionat. Cele 26 de apartamente sunt compuse dintr-un spatios dormitor matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila.
Restaurant: Hotelul dispune de 2 restaurante, dintre care unul clasificat la trei stele si unul self service pe timp de vara. La restaurantul ,,Flora”, cu specific traditional si international, toate cele trei mese (mic dejun, pranz si cina) se servesc in sistem ,,bufet suedez”. Pentru intrarea la masa, toate persoanele inscrise pe voucher si cu masa achitata vor purta bratari de identificare. Acestea se vor distribui de la receptia hotelului in ziua cazarii, dupa ora 17. Persoanele care nu poarta bratara de identificare nu vor putea intra la restaurant in timpul meselor. Restaurantul ,,Flora” dispune de 90 de locuri, este complet renovat si dotat cu aer conditionat, 2 televizoare LCD si incalzire centrala pentru extrasezon. In restaurantul ,,Casa Flora” – restaurant cu specific libanez, masa se poate servi contra cost sau cu o suma suplimentara inscrisa pe voucher, care va fi la dispozitia turistului intr-o fisa cont.
Servicii gratuite: intrare la piscina hotelului in limita numarului de locuri disponibile, acces la plaja proprie a hotelului, sezlong si umbrela oferite pentru consumatie minima obligatorie de 20 lei / sezlong / zi, internet wireless, informatii privind prestarea unor servicii, mijloace de transport, spectacole, starea vremii, desteptarea la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare in seif, transmiterea de mesaje, predarea si expedierea corespondentei
Servicii cu plata: bar, stand presa locala, sala de conferinta, convorbiri telefonice si fax

Incepand cu 156 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.831.059 .