Hotel Eden, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Eden de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 26 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 30 locuri in 15 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 30 + 50 + 150 + 250 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 12 + 35 + 50 + 100 + 150 locuri.

HOTEL EDEN 3***, PREDEAL

Localizat in statiunea montana Predeal, pe Cioplea, la liziera padurii, Complexul va asteapta cu camere modern decorate, ce dispun de TV LCD cu diagonala mare, minibar, seif, uscator de par, telefon, internet wireless gratuit si baie proprie. In cazul grupurilor mari, Complexul Eden – Belvedere va pune la dispozitie pana la 200 de camere, 12 Sali de conferinte, Fun Park si teren de sport multifunctional.

În restaurantul, terasa şi barul complexului, puteţi savura în condiţii încântătoare o gamă foarte variată de preparate şi băuturi, de la băutura preferată până la cele mai bune preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vânătoreşti (căprioară, mistreţ, urs, cerb, iepure, fazan şi prepeliţă). Elegantul restaurant are o capacitate de 150 de locuri, terasa – restaurant rustic (acoperită) are 250 de locuri iar barul – internet cafe, 30 de locuri. Restaurantul dispune şi de un separeu intim cu o capacitate de până la 50 de locuri.

Complexul dispune de un teren de sport multifuncţional, ultramodern, cu nocturnă (fotbal, tenis de picior, baschet, handbal) şi un loc de joacă spaţios pentru copii.

 

Incepand cu 26 Euro / Noapte / Camera dubla Junior

Tariful include : TVA , mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.456.379, via E-Mail la office@edenhotel.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Eden, Predeal .