Hotel Dragului, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Dragului de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 42 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 40 locuri in 20 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 140 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 40 locuri.

Înconjurat de Munţii Bucegi şi Piatra Mare, Hotel Dragului este situat în Predeal, la 500 m de pârtia de schi Clăbucet. Oferă camere amenajate individual şi dotate cu acces Wi-Fi gratuit.

În apropierea Hotelului Dragului veţi găsi un cadru natural nealterat, unde puteţi face drumeţii sau ciclism montan.

Hotel Restaurant “Dragului”este amplasat in centrul orasului Predeal la numai 500 de metri de partia Clabucet si are o capacitate de 40 de locuri in 5 camere cu doua paturi si 15 camere cu pat  matrimonial. Camerele sunt dotate cu minibar, grup sanitar propriu, TV color cu antena satelit,telefon,balcon.

De asemenea, Hotelul “Dragului” pune la dispozitia turistilor un restaurant intim, cu o capacitate de 140 locuri, unde se pot servi preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Unitatea dispune de  o moderna sala de conferinta dotata cu toate utilitatile necesare (flip-chart; retro si video proiector; tv color; ecran de proiectie si anexele necesare), pentru o buna desfasurare a intalnirilor de afaceri. Capacitatea salii de conferinta este de 40 de locuri.

Hotelul dispune si de o Vila*** cu o capacitate de 20 locuri in 10 camere cu pat matrimonial, repartizate pe trei etaje, fiecare etaj avand bucatarie utilata corespunzator.

 

Incepand cu 42 Euro / Noapte / Camera dubla / Mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0735.866.150, via E-Mail la office@hoteldragului.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Dragului, Predeal .