Hotel Draga Maria, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Draga Maria de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 36 € … Camera dubla cu balcon.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 28 locuri in 13 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 25 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 locuri.

Hotelul Draga Maria vă așteaptă cu o grădină frumos amenajată (cu râu interior), loc de joacă pentru copii (interior și exterior), foișor, sală de conferințe, internet și parcare gratuite și multe altele.

Situat într-o zonă liniștită, la 3 km de Predeal și la 2 km de zona de schi Clăbucet, Hotelul Draga Maria are un restaurant, un depozit pentru echipamentul de schi și o grădină cu loc de joacă pentru copii.

Camerele spațioase au WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar și baie.

Restaurantul tip bufet servește preparate din bucătăria românească și internațională, iar la cerere este disponibilă demipensiune. Hotelul are o sală de conferințe.

Parcarea privată este disponibilă gratuit. Hotelul Draga Maria este la 15 km de Râșnov și la 20 km de Bran.

Incepand cu 36 Euro / Camera dubla cu balcon

Separat se achita taxele locale

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0736.569.704, via E-Mail la office@dragamaria.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Draga Maria, Predeal .