Hotel Doina, Neptun

Neptun, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Doina de 3 ★★★ stele din Neptun, in Romania, iar tarifele incep cu 131 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0723.131.026 .

Hotelul ,,Doina” este situat in centrul statiunii Neptun, la circa 100 metri de gara si la 300 metri de mare, avand in vecinatate padurea Comorova si doua lacuri cu apa dulce.
Info: Renovat complet, hotelul detine, pe langa spatiile de cazare si de masa, un Centru de Terapie si Recuperare (Policlinica ,,Doina”) si un Centru de Conferinte modern. Amplasat in centrul statiunii Neptun, este aproape de Complexul Comercial (Bazar). Hotelul are baza proprie de tratament si se pot face urmatoarele proceduri: cura balneo-fizoterapie, impachetari cu namol cald, cura gerovital, electroterapie, kinoterapie, gimnastica, masaj, geriatrie pentru boli reumatice, hidroterapie, tratament cosmetic, aerosoli, microsaune, infrarosii si laborator analize.
Camere: Dispune de 320 camere, dotate cu mobilier nou, aer conditionat, TV color cu programe prin cablu, frigider, telefon cu acces direct, balcon, baie cu cabina dus, incalzire centrala si minibar. La parter sunt amenajate 6 camere pentru persoane cu handicap.
Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul propriu cu specific romanesc si international, dar si pe terasa restaurantului ,,Doina”. Restaurantul cu terasa (630 locuri) ofera, intr-o atmosfera eleganta, o varietate de preparate traditionale romanesti si specialitati culinare internationale.
Servicii gratuite: piscina, corespondenta, informatii-rezervari CFR, rezervari locuri la restaurante, internet
Servicii cu plata: telefon, presa, parcare, inchirieri halate de baie

Incepand cu 131 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus si supliment demipensiune

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0723.131.026 .