Hotel Diana, Baile Herculane

Baile Herculane, Balneo
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (2)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (1)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (3)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (4)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (5)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (6)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (7)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (8)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (9)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (10)
 • Mareste
  Balneo,Hotel Diana, Baile Herculane (11)

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Diana de 3 ★★★ stele din Baile Herculane, in Romania, iar tarifele incep cu 214 € … Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0371.057.070 .

Descrierea Hotelului

Diana Resort din Băile Herculane este situat într-un cadru natural deosebit, înconjurat de brazi și multă verdeață, la doar 3 minute de centrul stațiunii, fiind o oază de liniște și confort de care aveți nevoie pentru a vă relaxa în concediu.
Obiectivul hotelului Diana este acela de a îndeplini nevoile dumneavoastră și de a vă face să vă simțiți cât mai bine pe tot parcursul sejurului.

Localizare

Hotelul Diana este situat la aproximativ 2 minute de mers pe jos de Râul Cerna. Gara locală este la 3 km, iar Lacul Prisaca şi băile termale 7 Izvoare se află la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de hotel.

Facilități hotel

Complexul include un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Proprietatea pune la dispoziţie acces gratuit la Internet şi parcare gratuită. Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Zona piscinei este dotată cu şezlonguri şi palmieri.
Restaurantul à la carte serveşte preparate culinare din bucătăria regională şi internaţională. Aici puteţi savura mâncăruri şi băuturi în zona spaţioasă de luat masa sau pe terasă. La cerere, se pot pregăti meniuri pentru diete speciale, iar micul dejun poate fi savurat în camere.

Facilități camere

Camerele de la Diana Resort sunt spaţioase şi  sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi televizor, iar unele camere includ un dormitor separat şi living.

Baza de tratament

   Centrul de tratament este ideal pentru tratarea afecțiunilor reumatice, afecțiuni ale sistemului nervos periferic (paralizii, pareze), afecțiuni ale aparatului respirator, afecțiuni ale ochilor, boli digestive, afecțiuni ginecologice, diabet zaharat, sindrom supraponderal, apa termală având deasemenea și un efect extrem de benefic asupra pielii, fiind recomandată de medicii dermatologi pentru multiple afecțiuni ale pielii.

TARIF : 214 EURO / 2 adulti / 5 nopți / MIC DEJUN INCLUS 
25.06.2017-30.06.2017

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0371.057.070 .