Hotel Delta, Jupiter

Jupiter, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Delta, JUPITER (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Delta, JUPITER (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Delta, JUPITER (3)

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Delta de 3 ★★★ stele din Jupiter, in Romania, iar tarifele incep cu 74 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Hotelul este pozitionat la doar 50 m de plaja.
Info: Hotelul face parte din lantul ,,CoHotels”, impreuna cu Hotel California din statiunea Cap Aurora. Complet renovat, hotelul ofera facilitati si servicii exceptionale si propune un cadru rafinat pentru o vacanta in familie si evenimente sau intalniri de afaceri. Se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor oferite in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal. Hotelul dispune de plaja privata cu grup sanitar, bar pe plaja si terasa, scoala de scafandri, scufundari, baby land, program de animatie pe toata durata zilei, 5 sali de conferinte, restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie –cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, piano bar, acces internet in toate spatiile publice si camere si parcare.
Camere: Hotelul pune la dispozitie 274 de camere duble (etaj) si 5 apartamente, dotate cu TV prin cablu, telefon direct international, frigo-bar, aer conditionat reglabil individual, internet Wi-fi si balcon cu vedere spre mare sau gradina.
Restaurant: Hotelul detine un restaurant cu specific romanesc si international, o terasa cu specific pescaresc, pizzerie si o terasa cu specific italian. Restaurantul ofera spectacole in fiecare seara cu orchestra live, dansatori si solisti.
Mic dejun -– bufet.
Pranzul si cina se servesc ,,A  la carte”, cu cont valoric.
Micul dejun si pranzul se servesc in restaurantul principal al hotelului, iar cina se poate servi in oricare din restaurantele grupului, pe baza de rezervare prealabila.
Servicii gratuite: informatii turistice, rezervari bilete, schimb valutar, depozit valori, acces sauna, jacuzzi, piscina cu sezlong si umbrela, acces plaja privata, animatie, rezervari excursii, acces gratuit la piscina hotelului ,,California”, acces internet in toate spatiile publice si camere
Servicii cu plata: room service, sporturi nautice, parcare pazita, acces internet, asistenta medicala, servicii de secretariat, plimbari cu salupa, sezlong si umbrela pe plaja Jupiter, Plaja Copilor sau Plaja California, Internet cafe, Xbox si PS3 Club.

Incepand cu 74 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.