Hotel Corsa, Mangalia

Mangalia, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Corsa,Mangalia (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Corsa,Mangalia (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Corsa,Mangalia (3)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Corsa de 3 ★★★ stele din Mangalia, in Romania, iar tarifele incep cu 206 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0341.108.576 .

Hotelul ,,Corsa” este situat intr-o zona linistita, pe faleza, la doar 10 metri de plajele de nisip din Mangalia, de pe litoralul Marii Negre. Este situat la 100 de metri de centrul orasului Mangalia si la 15 de metri de Portul turistic.
Info: Hotelul dispune de parter + 3 etaje, are o gradina mare si o terasa orientata spre mare. Hotelul se afla intr-o zona balneo-climaterica, deci se pot asigura servicii de tratament balneare cu specialisti de inalta calificare.
Camere: Hotel Corsa *** ofera locuri de cazare in 45 de camere duble (24 cu vedere la mare si 21 cu vedere la oras) si 3 apartamente (compuse din living si dormitor), dotate cu baie proprie, TV, telefon, aer conditionat, balcoane dotate cu masuta si scaune, si minibar.
Restaurant: Hotelul detine un restaurant propriu unde se poate servi micul dejun in sistem ,,bufet suedez”. Masa se poate servi si pe terasa din aer liber, cu vedere directa la mare, situata in gradina interioara a hotelului.
Servicii gratuite: primirea si transmiterea mesajelor, camera de bagaje, internet, trezirea turistilor la ora dorita, loc de joaca pentru copii
Servicii cu plata: servicii postale de curierat, trimitere fax, inchiriere jocuri distractive, uscator de par, inchiriere fier si masa de calcat

Incepand cu 206 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus / APARTAMENT

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0341.108.576 .