Hotel Comfort Suites, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Comfort Suites de 5 ★★★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 57 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 68 locuri in 36 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 100 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 22 + 100 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina si baie de aburi.

Doriti sa experimentati luxul chiar in inima muntilor? Predeal Comfort Suites  este hotelul ce reuseste sa aduca luxul autentic intr-un peisaj pitoresc de neuitat. Printr-o imbinare armonioasa a serviciilor de inalta calitate cu o priveliste absolut unica, Predeal Comfort Suites ofera confortul ideal oricarui tip de vacanta.

Predeal Comfort Suites reuseste sa se plieze pe dorintele turistilor, fiind o destinatie ideala atat pentru lunile romantice de miere cat si pentru calatoriile de afaceri, punandu-va la dispozitie sali de conferinta dotate cu o aparatura ultra-moderna.

Se spune ca varietatea este condimentul vietii. Iar viata dumneavoastra va fi cu siguranta mai delicioasa cu ajutorul serviciilor culinare internationale oferite de Restaurant Libanez Predeal Comfort Suites.

La Predeal Comfort Suites diminetile incep cu un mic dejun delicios intr-o atmosfera montana absolut autentica, iar serile se vor incheia printr-un masaj de relaxare si intretinere, printr-o baie reconfortanta in piscina sau o baie de aburi in sauna hotelului. Predeal Comfort Suites v-a pregatit o ambianta relaxanta pentru fiecare parte a zilei. Rasfatul va apartine!

Oaspetii hotelului au privilegiul unor servicii integrale de 5 stele, beneficiind de un tratament exclusivist pe toata perioada sederii. Predeal Comfort Suites va va pune la dispozitie servicii complete de room service 24 de ore din 24, venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra.

Incepand cu 57 Euro / Noapte / Camera dubla / Mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0744.587.838, via E-Mail la reservations@predealcomfortsuites.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Comfort Suites, Predeal .