Hotel Comfort Suites, Bucuresti

Bucuresti, Romania
 • Mareste
  Cazare Comfort Suites, Bucuresti (3)
 • Mareste
  Cazare Comfort Suites, Bucuresti (4)
 • Mareste
  Cazare Comfort Suites, Bucuresti (2)
 • Mareste
  Cazare Comfort Suites, Bucuresti (1)

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Comfort Suites de 4 ★★★★ stele din Bucuresti, in Romania, iar tarifele incep cu 72 € … Noapte / Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0213.102.884 .

La capatul calatoriei dumneavoastra spre Bucuresti va asteapta Hotelul Bucharest Comfort Suites, destinatia de 4 stele. Hotelul este situat in centrul Bucurestiului, la kilometrul 0 pe Bulevardul Nicolae Balcescu, langa Teatrul National si Piata Universitatii.

Hotelul Bucharest Comfort Suites pune la dispozitia oaspetilor un numar de 26 de camere, recent renovate, cu arhitectura unicitara insa cu decor si culori diferite. Toate camerele sunt echipate astfel incat dumneavoastra,  sa va bucurati de un confort maxim.

FACILITATI:

Mic dejun in camera – Puteti alege unul din meniurile preparate cu grija pentru oaspetii hotelului: – Bucharest Comfort Suites – American – Supreme – Elegance – Vegetarian – Arabic

Parcare subterana, pazita – echipa hotelului va merge cu dumneavoastra pentru a va conduce la parcare si a va ajuta la bagaje. Pret: 7 euro/zi (se calculeaza la 24 de ore)

Transfer de la / catre Aeroport – In functie de necesitatile dumneavoastra, va poate asigura acest transfer. Pentru un numar de peste 3 persoane/transfer, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi un tarif aferent. Pret: 25 euro/transfer/3 persoane.

RESTAURANT:
Locul ideal unde se serveste micul dejun, savurand cele mai delicioase preparate ale bucatariei internationale oferite de specialisti in arta culinara. Restaurantul pune la dispozitia oaspetilor o capacitate de 43 de locuri si poate fi utilizat si pentru mini petreceri private (de divertisment sau business) sau pentru o masa relaxanta cu prieteni (petrecerile sau mesele private se pot organiza doar la cerere, contra cost).

 

Incepand cu 72 Euro / Noapte / Camera dubla / Mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0213.102.884 .