Hotel Cometa, Jupiter

Jupiter, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Cometa,Jupiter (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Cometa,Jupiter (3)
  • Mareste
    Cazare Hotel Cometa,Jupiter (4)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Cometa de 2 ★★ stele din Jupiter, in Romania, iar tarifele incep cu 52 € … Persoana / Sejur 3 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0755.741.203 .

Este amplasat chiar pe malul marii (la aproximativ 20 metri de plaja), in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica (aproximativ 250 m) fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona.
Info: Camerele sunt impartite astfel: camere duble 2*+ au in dotare baie proprie, televizor, balcon si frigobar; camerele duble 3* au in dotare aer conditionat (inclus in pret), restul dotarilor fiind ca ale camerelor duble 2*+; camerele triple 2*+ au in dotare un pat matrimonial, un pat de o persoana (fix), baie proprie, televizor, balcon si frigobar; camerele triple 3* – acestea sunt gen garsoniera si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, cabina-dus, balcon, televizor, frigider si aer conditionat. Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble.
Servicii gratuite: pastrarea valorilor in  seiful  hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala pentru bagaje, loc de joaca pentru copii, internet wireless, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor
Servicii cu plata: parcare in limita locurilor disponibile (5 lei / autoturism / zi)
Restaurant: Serviciile de masa se vor asigura sub forma de bonuri valorice la cel putin 3 restaurante din vecinatatea hotelului, care vor fi afisate in receptia hotelului. Masa nu este obligatorie.
Facilitati copii: 1 copil de pana in 11 ani inclusiv are gratuitate la cazare in camera cu 2 adulti; pentru al  doilea  copil se va plati la receptia hotelului o taxa de utilitati in valoare de 20% din valoarea unui loc de cazare. Nu se admit mai mult de 2 copii in camera dubla cu 2 adulti. Pentru copiii de peste 12 ani, in camera cu 2 adulti, este obligatoriu pat suplimentar, respectiv 50% din tariful unui loc de cazare. Se accepta  maxim 1 pat suplimentar in camera.

Incepand cu 52Euro / Persoana / sejur  3 nopti / Camera dubla 3***

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0755.741.203 .