Hotel Cocor, Olimp

Olimp, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Cocor de 4 ★★★★ stele din Olimp, in Romania, iar tarifele incep cu 97 € … Persoana / Sejur 2 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.491.042 .

Hotelul are un total de 242 camere, dispuse pe 3 etaje, din care 226 duble cu 2 paturi si 8 apartamente. Hotelul, complet renovat in anul 2003, dispune de parcare pazita, cu o capacitate de 80 de locuri, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, gradinita si loc de joaca pentru copii, magazin de suveniruri, baruri, restaurant, terasa, gradina, piscine exterioare incalzite pentru adulti si copii, jacuzzi, plaja privata si sporturi nautice, club Vision, sala de fintess, aparatura cardio de ultima ora, marca Tehnogym si centru de conferinte. Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie, dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta, rezultata din modularitatea Cocor Ballroom.
Camere: Camerele au in dotare TV, balcon, uscator par, minibar, telefon si seif. Accesul se face pe baza de cartele magnetice. Hotelul are incalzire centrala (perioada functionare aprilie-octombrie), detectoare fum si linii telefonice internationale. Camerele ofera o priveliste incantatoare a gradinii sau o panorama animata a piscine exterioare.
Servicii de masa: masa se serveste in restaurantul ,,Mon Jardin”, care are specific international. De asemenea, hotelul mai are si un lobby bar – deschis nonstop – si un pool bar, care functioneaza intre orele 9.00-19.00.
Servicii gratuite: acces piscina exterioara cu sezlong, prosop, acces plaja privata cu sezlong si prosop, internet wireless, parcare pazita, kindergarden, bagajist, plata cu cardul
Servicii cu plata: vanzare marfuri, cabinet medical, magazin artizanat, acces piscina interioara, acces sala fitnes, inchiriere sala conferinte
Tratament: In centrul SPA se fac diverse proceduri balneo / wellness. Tipul procedurilor aplicate: medicale, recuperare, intretinere corporala si faciala.

Incepand cu 97 Euro / Persoana / sejur 2 nopti / Demipensiune

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.491.042 .