Hotel Cleopatra, Saturn

Saturn, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Cleopatra,Saturn (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Cleopatra,Saturn (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Cleopatra,Saturn (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Cleopatra,Saturn (4)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Cleopatra de 4 ★★★★ stele din Saturn, in Romania, iar tarifele incep cu 137 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.751.117 .

Hotelul are in dotare: piscina in aer liber, Aqua Park Cleopatra, sala de fitness, bar, sala de conferinte complet utilata si centru de tratamet si wellness.
Camere: Hotelul dispune de 252 camere duble si 24 apartamente cu baie proprie, TV, aer conditionat, balcon, minibar, uscator de par, telefon, seif si acces cartela magnetica.
Restaurant: Restaurantul este clasic, cu specific traditional si international, cu o capacitate de 700 de locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez”, iar celelalte mese, in sistem ,,bon valoric”.
Servicii gratuite: accesul la piscina, informatii utile, trezirea turistilor la cerere, distribuirea corespondentei, primire – transmitere mesaje, internet wireless
Servicii cu plata: parcare, sala de fitness, masaj

Incepand cu 137 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.751.117 .