Hotel Ciucas, Baile Tusnad

Baile Tusnad, Balneo

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Ciucas de 3 ★★★ stele din Baile Tusnad, in Romania, iar tarifele incep cu 108 € … Sejur 5 nopti cu mic dejun. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0266.335.004 .

Hotelul Ciucaş este un hotel balnear situat în centrul staţiunii Băile Tuşnad. Terapiile includ băi galvanice şi sărate, împachetări cu parafină şi nămol, masaje cu aromoterapie şi tratamente cu dioxid de carbon.

Facilități hotel

Hotelul pune la dispozitie o baza de tratament, dotata cu o sala de gimnastica (pentru fitness si wellness), sauna,masaj, jacuzzi, bai galvanice, electroterapie , salina, bai carbo-gazoase, impachetari, aplicatii cu parafina, masti faciale si un cabinet medical de specialitate.
Complexul de conferinte, prin cele 5 sali cu o capacitate totala de 300 persoane, asigura toate facilitatile organizarii evenimentelor de acest gen.
De asemenea, resortul va oferă biliard, ping-pong si darts. Se pot  organiza cursuri de echitatie si plimbari cu ATV-uri. In Baile Tusnad exista si o sala de sport polivalenta unde cei interesati pot organiza activitati specifice.
Hotelul Ciucas organizeaza excursii in cele mai frumoase puncte turistice din zona : Lacul Sfanta Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Tinovul Mohos, Stanca Soimilor, Valea Rosie.

Facilități cameră

Hotelul Ciucas dispune de 238 locuri de cazare, structurate in 103 camere duble, 3 apartamente si 13 apartamente de lux. Unele camere au balcoane private, iar unele includ, de asemenea, camere de zi spațioase, cu canapea. Cele mai bune camere au cadă cu hidromasaj şi zonă de relaxare, iar fiecare cameră oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Localizare

Hotelul este situat la doar 100 de metri de lacul Ciucaş, în stațiunea Băile Tușnad.

 

Incepand cu 108 Euro / Persoana / Sejur 5 nopti cu mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0266.335.004 .