Hotel Central, Mamaia

Mamaia, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Central,Mamaia (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Central,Mamaia (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Central,Mamaia (3)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Central de 3 ★★★ stele din Mamaia, in Romania, iar tarifele incep cu 150 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0735.405.890 .

Hotelul este amplasat in zona de nord a statiunii, la 50 m de mare.
Info: A fost renovat in 2008, iar in 2009 si-a modernizat si piscina.
Camere: Hotelul are 119 camere duble, care pot fi inchiriate si in regim de single si 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV si cablu, aer conditionat, frigider cu mini-bar, telefon, baie proprie si balcon.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 80 persoane in interior si 240 persoane pe terasa. Aici se pot servi specialitati traditionale si internationale. In lunile iunie, iulie si august, micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez”, cu gustare calda si rece, iar in lunile mai si septembrie se serveste in sistem ,,continental”. Mesele principale se servesc in sistem ,,fisa cont”.

Facilitati: Hotelul dispune de parcare proprie, bar, 2 restaurante, sala de conferinte dotata cu flipchart, retroproiector, videoproiector, aer conditionat si TV video. Pentru relaxare si distractie, turistii au la dispozitie piscina hotelului, potrivita atat pentru adulti, cat si pentru copii. In zona piscinei este amenajata o terasa – restaurant, unde va puteti delecta, printre altele, cu mancaruri pe baza de peste si fructe de mare. In fiecare seara, pe terasa sunt organizate programe artistice cu muzica live.
Servicii gratuite: pastrarea obiectelor de valoare, parcare in limita locurilor disponibile, acces la piscina, informatii, rezervari de locuri la restaurant sau procurarea biletelor la spectacole
Servicii cu plata: telefon, fax, copiere documente, inchirieri jocuri

Incepand cu 150 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus si acces la piscina

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0735.405.890 .