Hotel Carpathia, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Carpathia de 4 ★★★★ stele din Sinaia, in Romania, iar tarifele incep cu 49 € … Camera dubla. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0741.224.765 .

Situat in centrul orasului Sinaia, accesul la Hotel Carpathia este extrem de facil, facandu-se direct din DN1.

Hotelul Carpathia pune la dispozitia turistilor 70 de camere spatioase, mobilate elegant si dotate cu accesorii de lux, fiind unul dintre cele mai luxoase complexe hoteliere de pe Valea Prahovei.

Toate spatiile de cazare sunt dotate la standarde internationale si dispun de baie individuala, aer conditionat, TV cu pachet de peste 80 programe, internet wireless de mare viteza, telefon, minibar, halat de baie si papuci, uscator de par.

Locatia dispune de facilitati precum lift, rampa pentru persoanele cu dizabilitati, garaj subteran, centru spa, restaurant, sala de conferinta.

Incepand cu 49 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : mic dejun, acces piscina, sauna, hidroterapie cu ape sarate, salina, TVA si taxa de statiune

Tariful NU include taxa de salvamont, in valoare de 6 lei / persoana / sejur

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0741.224.765, via E-Mail la office@hotel-carpathia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Carpathia, Sinaia .