Hotel Carmen, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Carmen de 4 ★★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 58 € … Cazare cu mic dejun si acces la SPA.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 114 locuri in 58 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 110 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 150 + 300 locuri.

Facilitati si avantaje oferite de hotel: Piscina, jacuzzi, sauna si sala de fitness.

Localizat în inima staţiunii Predeal, un resort de munte şi schi.
Hotel CARMEN este destinaţia ideală pentru recreere, pentru întâlniri de afaceri sau pentru evenimente private.
Atât camerele cât şi apartamentele pun la dispoziţia oaspeţilor un confort unic prin designul care îmbină elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care crează o atmosferă intimă, plăcută, prin mobilierul ultramodern şi materialele fine folosite cât şi prin serviciile de calitate
pe care le punem la dispoziţia oaspeţilor .

Facilitati:

Recepţie 24 de ore, Restaurant, Bar, Mic dejun, Cameră de bagaje, Fumatul interzis în toate spaţiile publice şi private, Zonă pentru fumători, Camere nefumători, Camere pentru Familii, Camere/Facilităţi pentru persoane cu handicap, Seif, Depozit schiuri, Lift, Terasă, Cofetarie.

 

Mic dejun în cameră, Apartament nupţial, Fax/Copiator, Săli de conferinţă, Room Service, Trasfer aeroport.

 

Acces la Internet este disponibil gratuit.

 

Parcare gratuită.

 

Bowling, Sală de fitness, Piscină interioară, Saună, Jacuzzi, Masaj, Spa & Centru de frumuseţe .

 

Sala de conferinte, Sala de evenimente.

 

Incepand cu 58 Euro / Camera dubla / Zi

 

Tariful include: micul dejun bufet suedez si accesul al centrul SPA(piscina, jacuzzi, sauna, sala de fitness), acces liber si nelimitat la WI-FI, parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

Tariful nu include ,,Taxa de salvamont, dezvoltare turistica si infrumusetare statiune”

 

 

 

 

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0268.456.517, via E-Mail la receptie@hotelcarmenpredeal.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Carmen, Predeal .