Hotel Caraiman, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Caraiman de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 45 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 142 locuri in 71 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 140 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 20 + 40 + 70 locuri.

Este unul dintre cele mai vechi hoteluri din Sinaia, beneficiind astfel de o poziționare extrem de centrală, cu o deschidere largă către Parcul Dimitrie Ghica și cu o priveliște spectaculoasă asupra munților Bucegi. Centrul comercial al orașului sau Mânăstirea Sinaia se află la o distanță de câteva minute de mers pe jos.

Hotelul Cariaman are 71 de camere (10 garsoniere si 61 camere duble și single), un restaurant cu specific românesc, săli de conferințe, terasă de vară, spălătorie și curățătorie proprie, salon de înfrumusețare, seif la recepție și parcare proprie.

Camerele, majoritatea cu vedere la parc, va ofera tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante odihnitoare. Ele dispun de televiziune prin cablu – LCD, minibar, linie telefonica directa, incalzire centrala și internet.

Incepand cu 45 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA si mic dejun

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0244.311.542, via E-Mail la office@palacesinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Caraiman, Sinaia .