Hotel Bucegi Portile Regatului, Predeal

Brasov, Predeal
  • Mareste
    Hotel Bucegi Portile Regatului, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Bucegi Portile Regatului de 2 ★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 27 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 52 locuri in 26 camere.

Cu un nume care serveste ca martor istoriei ,cunoscut odinioara ca punct de trecere dinspre Ardeal spre Regatul Tarii Romanesti,Hotel Bucegi Portile Regatului, Paraul Rece a fost si ramane un loc unde turistii osteniti opresc sa serveasca preparate traditionale si sa ceara gazduire. Hotel Bucegi Portile Regatului este o locatie , asezata in inima statiunii Paraul Rece, una din perlele ascunse ale zonei , pe drumul care leaga Predealul de Rasnov.Decorul unic,fac ca aceasta locatie sa devina alegerea perfecta pentru turistii dornici sa petreaca momente de relaxare si confort in mijlocul unei oaze de frumusete. Locatia se intinde pe 2,5 ha de teren, oferind multe oportunitati de petrecere a timpului liber.Hotelul Bucegi Portile Regatului are clasificarea de 2 stele, insa dotarile si facilitatile o incadreaza la un nivel superior. Locatia este poarta de deschidere catre o combinatie de stiluri special alese, un mix intre stilul clasic si rustic, unde vei simti cu adevarat atmosfera montana.

Hotel Bucegi Portile Regatului dispune de 24 camere duble si 2 camere triple, oferind o capacitate de cazare de 54 locuri. Camerele sunt dispuse pe doua etaje, cele de la etajul I fiind camere cu balcon, iar cele de la etajul II, camere fara balcon, amenajate in stil rustic.Camerele hotelului Bucegi Portile Regatului ofera un asternut confortabil dar si un peisaj minunat . In fiecare din aceste camere puterea o detine atmosfera si decorul ce confera autenticitate, acestea find dotate cu TV LED, internet Wireless gratuit, grupuri sanitare proprii, dotate cu dus, uscator de par, prosoape. Clipe relaxante puteti petrece si la sauna proprie a hotelului, aflata la etajul II al locatiei si amenajata foarte util cu grup sanitar propriu si dotata cu prosoape, halate de baie si cosmetice hoteliere.

Incepand cu  27 Euro / Noapte / Camera dubla

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0724.370.658, via E-Mail la rezervari@portileregatului.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Bucegi Portile Regatului, Predeal .