Hotel Boutique Belvedere, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia
  • Mareste
    Hotel Boutique Belvedere, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Boutique Belvedere de 4 ★★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 115 € … Noapte / Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 32 locuri in 16 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 40 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Sinaia.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 16 locuri.

Hotel Boutique Belvedere Sinaia situat la 800 m de castelul Peles si la 1 km de central orasului, aduce in turismul din zona un inalt standard al industriei ospitalitatii, fiind un simbol si reprezentant de onoare al clasei de patru stele extra.

Apartamentele spatioase si elegant mobilate, bine izolate fonic, beneficiaza de o zona de de relaxare, un dormitor cu dressing propriu, 2 Tv LCD si doua balcoane generoase cu vedere la munte si padure.
Toate apartamentele includ wifi gratuit, acces la spa (maxi –jacuzzi si hammam )
Oaspetii nostri beneficiaza de facilitatea de preparare ceai/cafea si de un cos cu fructe.
Micul dejun in sistem bufet suedez este alcatuit din produse de casa si produse premium.
Restaurantul Noel-Local Modern Cuisine, foloseste pe cat posibil ingrediente locale, produse romanesti de calitate.Pentru copii am pregatit un meniu special dar daca este nevoie satisfacem orice cerinta o micilor critici culinari.
La cerere este disponibil si serviciul de transfer in localitate si in afara ei.

Incepand cu 115  Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun si taxe

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0344.100.814, via E-Mail la rezervari@hotelbelvederesinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Boutique Belvedere, Sinaia .