Hotel Blaxy Premium Resort, Olimp

Olimp, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Blaxy Premium Resort de 4 ★★★★ stele din Olimp, in Romania, iar tarifele incep cu 346 € … Persoana / Sejur 7 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0800.500.001 .

Resort-ul se intinde pe o suprafata de 72 000 mp si cuprinde 3 cladiri a cate 10 etaje fiecare, cu 540 de apartamente de tip studio. ,,Blaxy Premium Resort” asigura  restaurante in sistem ,,bufet suedez”, dar si ,,A  la carte”, parcare exterioara proprie, Internet Wi-fi, piscine exterioare, plaja privata si baza nautica proprie, sezlonguri la plaja si la piscine, Club de Entertainment si Club de Joaca pentru copii, activitati specifice sezonului estival, piscine pentru copii, baruri la plaja si la piscine, lobby bar, terase, amfiteatru de vara pentru spectacole, terenuri sportive etc.
Camere: Apartamentele Blaxy au o suprafata de 32 mp, sunt complet mobilate si utilate cu pat matrimonial si canapea extensibila, si dotate cu cu aer conditionat, TV-LCD, frigider, baie, internet Wi-fi, uscator de par, cana electrica, prosoape, terasa proprie si acces pe baza de bratara. Capacitatea maxima: 2 adulti si 2 copii (0 – 12 neimpliniti) sau 3 adulti. Camerele au atat vedere la mare, cat si vedere la Lacul Tatlageac.
Restaurant: Serviciile de masa incluse in pachet se acorda in ,,Blaxy Amphitheatre Restaurant” in sistem ,,bufet suedez
Servicii gratuite: parcare privata, Internet Wi-fi in spatiile publice si in camera, accesul la piscinele exterioare ale Resort-ului, accesul la plaja privata a acestuia, accesul copiilor la locul de joaca, acces la amfiteatrul de vara pentru serile de spectacole, program artistic si animatori, petreceri tematice, karaoke
Servicii cu plata: Blaxy ,,A€ la Carte” Restaurant, Blaxy Games Room (biliard, darts, Jocuri Online, PSP, Wii, Foosball, Air Hockey, workshop-uri pentru adulti si pentri copii), centru de fotografiere, servicii telefonice nationale / internationale, complex de magazine (alimente / jucarii / cosmetice), baza nautica, servicii de babysitting pentru copii, bauturi alcoolice

Incepand cu 346 Euro / Persoana / sejur 7 nopti / mic dejun inclus / Studio

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0800.500.001 .