Hotel Belvedere, Predeal

Brasov, Predeal

Oferta este un pachet pentru Cazare, Organizare Conferinte si Evenimente, Team-Building la Hotel Belvedere de 3 ★★★ stele din Predeal, iar tarifele incep cu 41 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Predeal este de 267 locuri in 135 camere.

Pe langa cazare, unitatea va pune la dispozitie un restaurant cu o capacitate de 80 + 200 locuri, ideal pentru organizarea unui eveniment in Predeal.

De asemenea, clientii corporate pot organiza conferinte si programe team building, unitatea punand la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate de 25 + 25 + 40 + 40 + 40 + 70 + 160 locuri.

Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine… o atmosferă de relaxare şi armonie.

Incepand cu 41 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include : TVA , mic dejun , acces gratuit la sala de fitness, sauna si jacuzzi

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0754.050.214, via E-Mail la office@hotelbelvedere.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Belvedere, Predeal .