Hotel BazArt, Vama Veche

Vama Veche, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel BazArt de 1 ★ stele din Vama Veche, in Romania, iar tarifele incep cu 83 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

BazArt Hostel este situat in complexul ,,Bibi” din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja si este inconjurat de nenumarate oferte comerciale (buticuri, fast-food-uri, farmacie, terase si restaurante).
Info: Constructia este din lemn, pe 2 nivele (parter si etaj), majoritatea camerelor avand acces intr-o curte interioara linistita si plina de verdeata. Capacitatea totala a hotelului este de 42 de locuri, dispuse in 18 camere.
Camere: Hostelul ,,BazArt” – rustic si nonconformist -, unde camerele au in loc de numere, nume ale vestitilor muzicieni. Locurile de cazare sunt distribuite in: 10 camere duble cu baie proprie, aer conditionat, TV, mini-frigider, 5 camere duble cu facilitati comune, 2 camere de 4 persoane cu baie proprie.
Restaurant: Masa se poate servi in 2 locatii: la restaurantul ,,Bibi Bistro” (care are o capacitate de 200 de locuri si ofera, pe langa atmosfera prietenoasa, si o bogata varietate de mancaruri cu specific romanesc si pescaresc; pe terasa restaurantului pot fi organizate diferite evenimente, aceasta fiind dotata cu videoproiector si instalatie de sonorizare) si la noul restaurant ,,Bolo Steak House”, cu o capacitate de 300 de locuri, care este asezat chiar la marginea plajei.
Servicii gratuite: informatii turistice, trezirea clientilor la cerere, internet wireless, pastrare valori, info-transporturi
Servicii cu plata: inchiriere biciclete, minibar, jocuri, servicii de birotica (fax, copiator, print, scan), salvare fisiere pe stick sau CD, automat cafea, rezervari bilete de avion, tren sau autocar, jocuri, asigurari medicale de calatorie, servicii de Dispecerat, cazare pentru Vama Veche si 2 Mai, excursii optionale in zona sau in Delta Dunarii

Incepand cu 83 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / camera dubla cu baie

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.