Hotel Bastion, Sinaia

Valea Prahovei, Sinaia

Oferta este un pachet pentru Cazare la Hotel Bastion de 3 ★★★ stele din Sinaia, iar tarifele incep cu 49 € … Camera dubla.

Capacitatea de cazare in cadrul acestui hotel din Sinaia este de 28 locuri in 13 camere.

Hotelul Bastion este situat intr-un cadru indragit de turisti in vecinatatea Castelului Peles, fiind reamenajat intr-o cladire istorica ce a apartinut dependintelor Castelului Peles (fostele grajduri regale ale Regelui Carol I) si isi deschide portile regale pentru ca tu sa petreci un sejur de vis intr-o atmosfera incarcata de istorie si cultura, dar cu toate accesoriile vietii mondene. 
Hotelul Bastion ofera turistilor conditii optime de cazare in 12 camere double matrimoniale (6 camere double small, 2 camere double medium si 4 camere double large) si un apartament (cu 2 dormitoare), prevazute cu baie proprie. Camerele sunt dotate cu minibar, acces gratuit la internet wi-fi, tv cu ecran plat, televiziune prin cablu, alarma pentru incendiu cu senzori la fum, economizoare pentru televizor, electricitate si caldura. Baile moderne sunt dotate cu tot confortul pe care ti-l doresti

Incepand cu 49 Euro / Noapte / Camera dubla

Tariful include TVA si micul dejun.

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0725.571.530, via E-Mail la office@hotelbastionsinaia.ro, on-line accesand pagina de prezentare Hotel Bastion, Sinaia .