Hotel Banat, Olimp

Olimp, Litoral

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Banat de 2 ★★ stele din Olimp, in Romania, iar tarifele incep cu 41 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Hotelul este o cladire impunatoare de 14 etaje, foarte apropiata de plaja. Distractia este oferita prin jocuri si concursuri pe plaja, iar timpul trece in mod placut, avand in apropiere terenul de tenis, terasa si piscina Papparazzi sau Centrul Comercial.
Camere: Hotelul dispune de 455 locuri de cazare in camere duble si apartamente, dotate cu TV si frigider. Apartamentele au si aer conditionat.
Restaurant: Hotelul nu are restaurant propriu, ci numai un bar de zi cu o capacitate de 50 de locuri. Masa se poate servi la restaurantul ,,Oltenia”, aflat in apropriere.
Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere.
Servicii cu plata: servicii telefonice, inchirieri jocuri, inchiriere aparate TV si minibar, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare, vederi

Incepand cu 41 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.