Hotel Balvanyos, Baile Balvanyos

Baile Balvanyos, Balneo

Oferta este un pachet Balneo 2017 – 2018, Sejur la Hotel Balvanyos de 4 ★★★★ stele din Baile Balvanyos, in Romania, iar tarifele incep cu 247 € … Pret / Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0267.360.700 .

Info Hotel

Situare: Situat in inima padurii care inconjoara Lacul Sfanta Ana, ,,Grand Hotel Balvanyos” constituie locatia perfecta pentru recreere, dar si pentru organizarea evenimentelor si conferintelor.
Info: Complet renovat, ridicat la standarde de patru stele, situat in mijlocul padurilor ce inconjoara Lacul Sf. Ana, ,,Grand Hotel Balvanyos” **** se bucura de un cadru natural care imbina linistea si aerul proaspat al peisajului montan cu valoarea de exceptie a locatiei, in asa fel incat hotelul a devenit, probabil, cea mai atractiva destinatie pentru recreere si relaxare, dar mai ales pentru reusita intalnirilor de afaceri, conferintelor si seminariilor.

Incepand cu 247 Euro / PERSOANA / SEJUR 5 NOPTI

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0267.360.700 .