Hotel Astoria, Eforie Nord

Eforie Nord, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Astoria,Eforie Nord (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Astoria,Eforie Nord (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Astoria,Eforie Nord (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Astoria,Eforie Nord (4)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Astoria de 3 ★★★ stele din Eforie Nord, in Romania, iar tarifele incep cu 28 € … Persoana / Sejur 2 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.743.490 .

Hotelul Astoria este pozitionat la 5 minute de centrul statiunii, pe faleza marii, avand vedere frontala la mare, este la 50 m de plaja si aproape de ,,Europa Yacht Club”, unde se pot face croaziere, schi nautic si unde exista un teren de tenis.

Camere: Hotelul are o capacitate de 216 locuri in camere duble, triple si apartamente. Toate camerele si apartamentele sunt prevazute cu sistem de acces pe baza de cartele magnetice, aparat de aer conditionat, televizor cu televiziune prin cablu, minibar, grup sanitar cu cada, telefon si balcon individual din care puteti admira marea.

Restaurant: Restaurantul propriu are specific national si international si 120 de locuri. Terasa ,,Astoria”, avand un numar de 80 locuri, este renumita datorita spatiului verde special amenajat in fata acesteia, a atmosferei speciale si muzicii live. Masa se serveste la restaurantul ,,Astoria” si ,,Valul Magic” in regim de tichete valorice.

Facilitati: Hotelul dispune de bowling, loc de joaca pentru copii, bar, teren de tenis, parcare, 2 sali de conferinte, salon de coafura si masaj. gradina mare de vara si restaurant cu terasa unde se poate servi masa. room service, camera de bagaje si fax / copiator.

Tratamentul se poate efectua la Centrul de Sanatate ,,Ana Aslan” de la Hotel Europa ( pachete speciale de tratament, relaxare si intretinere, wellness, balneo, profilaxia imbatranirii (Gerovital, Aslavital), estetica faciala, estetica corporala etc.), dar si la Hotel Traian Eforie Nord.

Servicii gratuite: parcare, internet, seif pentru pastrarea bunurilor

Incepand cu 28 Euro / Persoana / sejur  2 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.743.490 .