Hotel Anca, Eforie Nord

Eforie Nord, Litoral
 • Mareste
  Cazare Hotel Anca,Eforie Nord (1)
 • Mareste
  Cazare Hotel Anca,Eforie Nord (2)
 • Mareste
  Cazare Hotel Anca,Eforie Nord (3)
 • Mareste
  Cazare Hotel Anca,Eforie Nord (4)

Oferta este un pachet pentru Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Anca de 3 ★★★ stele din Eforie Nord, in Romania, iar tarifele incep cu 69 € … Persoana / Sejur 5 nopti.

Hotelul ,,Anca Club” Eforie Nord este situat pe fasia litorala aflata intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra si se invecineaza la Nord cu Agigea iar, la Sud, cu Eforie Sud.
Ofera cazare in 45 de camere duble, mobilate si utilate astfel incat sa satisfaca gusturile celor mai exigent turisti. De asemenea, hotelul dispune de un lift ultramodern si foarte silentios. Holurile hotelului sunt foarte spatioase, cu vedere la piscina hotelului. In curtea hotelului se afla piscina, unica in statiunile din sudul litoralului romanesc cu bar in centru si inconjurata de 2 terase, unde se pot servi cele mai racoritoare cocktailuri, dar si cele mai delicioase deserturi.
Camere: Hotelul este compus din 2 corpuri, corpul A dispunand de 30 de camere, iar corpul B, de 15 camere. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial sau cu doua paturi, baie proprie, aer conditionat, minibar, seif de valori, telefon, televizor si internet. Accesul in fiecare camera se face pe baza de cartela magnetica. Vederea tuturor camerelor din Corpul A este catre Lacul Techirghiol, iar vederea camerelor din corpul B este catre Lacul Belona si curtea interioara a Clubului Anca. In corpul A, fumatul este interzis, iar in corpul B fumatul este permis numai in spatiul exterior (balcon).
Restaurant: Hotelul are restaurant propriu. Micul dejun se serveste in 7 variante la alegere, in spatiul special amenajat sau in restaurant. Restaurantul si cele doua terase va pot oferi o gama variata de produse din bucataria nationala si internationala. Pentru turistii care au inclusa valoarea mesei in biletul de odihna, masa se serveste in varianta ,,fisa cont”.
Servicii gratuite: parcare, piscina, sezlong si umbrela la piscina in limita locurilor disponibile, trezirea, informatii turistice
Servicii cu plata: servicii de telefonie si fax, servicii de spalatorie / calcatorie

Incepand cu 69 Euro / Persoana / sejur 5 nopti

Momentan actualizam datele de contact si pregatim detaliile GPS (via Google Maps), insa puteti solicita informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, telefonic la 0244.311.211 sau ne puteti lasa un mesaj folosind optiunea din dreapta-jos.