Hotel Amurg, Eforie Sud

Eforie Sud, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Amurg de 3 ★★★ stele din Eforie Sud, in Romania, iar tarifele incep cu 84 € … Persoana / sejur 5 nopti / mic dejun inclus. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.748.872 .

Situat la 200 m de mare, hotelul beneficiaza de conditii optime pentru a va petrece vacanta intr-un mod cat mai placut posibil.
Info: Are in dotare o sala de conferinte climatizata complet si utilata, cu o capacitate de 30 de locuri, restaurant propriu, sala fitness si parcare.
Camere: Hotelul are in dotare 25 camere duble si 2 apartamente, dotate cu aer conditionat, racitor, TV, mobilier nou si modern, telefon, baie si balcoane.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 32 de locuri (fumatori) si 22 de locuri (nefumatori), o terasa recunoscuta in statiune pentru specialitatile oferite, cu o capacitate de 21 locuri si 2 separeuri in gradina de vara (aferente apartamentelor).
Servicii cu plata: fitness, servicii de curatire, telefonie
Facilitati copii: Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 – 10 ani beneficiaza de cazare gratuita daca se cazeaza in camera dubla, fara pat suplimentar. Pentru patul suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare.

Incepand cu 84 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.748.872 .