Hotel Ambasador, Mamaia

Mamaia, Litoral
  • Mareste
    Cazare Hotel Ambasador,Mamaia (1)
  • Mareste
    Cazare Hotel Ambasador,Mamaia (2)
  • Mareste
    Cazare Hotel Ambasador,Mamaia (3)

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Ambasador de 4 ★★★★ stele din Mamaia, in Romania, iar tarifele incep cu 260 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.839.112 .

Hotelul ,,Ambasador” este pozitionat in partea de nord a statiunii Mamaia, in imediata apropiere a celei mai largi plaje de pe litoralul romanesc si la mai putin de 5 minute de mers pe jos de plajele mari din statiune.
Info: Hotelul este pozitionat perpendicular cu marea si dispune atat de camere duble cu vedere mare (twin si matrimonial), cat si de camere duble cu vedere spre lac, single, garsoniere si apartamente.
Camere: Complet renovate, incepand cu 2014, sunt dotate cu baie, cu cadaƒ si dus, uscator de par, balcon, telefon, TV, frigider, aer conditionat, seif si geam termopan.
Restaurant: Hotelul are restaurant propriu, cu o capacitate de 250 de persoane. Specificul este international si romanesc. Micul dejun este servit in sistem ,,bufet suedez”, iar mesele principale (pranz sau cina) sunt servite ,,A  la carte” (sistem ,,bonuri valorice”).
Servicii gratuite: informatii turistice si culturale, seif si in camera, serviciul comisioner,  curierat, serviciul pentru transportul bagajelor, acordarea de prim ajutor in caz de urgenta – trusa medicala, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, acces la internet wireless, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor, pastrarea bagajelor, comenzi taxi
Servicii cu plata: spalat, calcat si reparat imbracamintea la cerere, serviciul pentru curatat si lustruit incaltamintea, servicii postale, servicii telefonice locale, interurbane, internationale, vanzarea de marfuri de stricta necesitate, inchirieri de umbrele in caz  de ploaie, inchirieri de jocuri distractive, inchirieri de sali de receptie, simpozioane etc.

Incepand cu 260 Euro / Persoana / sejur  5 nopti / mic dejun inclus / Camera dubla cu vedere la mare

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.839.112 .