Hotel Aida, Saturn

Saturn, Litoral

Oferta este un pachet pentru Cazare, Oferta Litoral 2017 – 2018, Sejur la Hotel Aida de 2 ★★ stele din Saturn, in Romania, iar tarifele incep cu 47 € … Persoana / Sejur 5 nopti. … Puteti solicita chiar acum detalii, sunand la 0241.752.966 .

Hotel Aida detine 327 camere duble, restaurant, bar de zi, terasa de vara si  parcare.

Camere: Camerele dispun de baie proprie cu dus, balcon, cablu TV si televizor. La cerere, contra cost limita disponibilitatii, se poate beneficia de frigider.
Restaurant: Restaurantul are o capacitate de 760 locuri. La cerere, se poate pregati meniu dietetic.

De asemenea, masa se mai poate lua si in celelalte restaurante care apartin SC THR Marea Neagra (Balada, Cerna, Hora, Sirena, Aida, Atena, Cleopatra, Prahova, Siret, Tosca) in sistem de bonuri valorice. Micul dejun este meniu fix.

Servicii gratuite: informatii turistice

Servicii cu plata: TV (in limita disponibilitatii)

Facilitati copii: Un copil intre 0 – 6,99 ani ,insotit de 2 adulti platitori, beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si de reducere de 50% la micul dejun. Copiii intre 7 – 11,99 ani achita 50% din contavaloarea unui loc de cazare, beneficiind de pat suplimentar. Copilul cu varsta cuprinsa intre 12 – 17,99 ani achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare, cu acordare de pat suplimentar.

Incepand cu 47 Euro / Persoana / sejur  5 nopti

Pentru informatii suplimentare, oferte personalizate sau rezervari, puteti lua legatura cu persoana de contact, telefonic via 0241.752.966 .